Vuosikokous 2016

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 2.4.2016

 

Saamme kiittää taas Ahon perhettä, että saimme viettää päivän heidän ihanassa kodissaan ja nauttia hyvän lounaan, kahvit ja kahviherkut. Tie Ahoille alkaa olla jo hyvinkin tuttu. Päivä oli lisäksi vuoden aurinkoisin, niin mikäpä meidän oli ollessa.

Paikalla olivat tällä kertaa Mirka Aho, Johanna Setälä, Sari Vasenkari, Tanja Terkola, Sanna Tarkiainen, Johanna Rekola, Elina Hämäläinen, Mervi Romberg ja Tarja Halonen.

Hallitukseen valittiin tällä kertaa kolme varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. Varsinaiset jäsenet ovat Mervi Romberg, Sanna Tarkiainen ja Elina Hämäläinen. Varajäseniksi oli ehdolla Jaana Kaskinen ja Tanja Terkola, molemmat valittiin yksimielisesti.

Tällä kertaa kokouksen asialista oli hyvin yksinkertainen ja kokoustimme vain viralliset asiat. Toimintakertomus oli aikaisempiin yhdistyksen toimintakertomuksiin verrattuna hieman pitempi, eli 9 sivua täyttä tavaraa. Toimintasuunnitelma lyhyempi, mutta sitäkin painavampi, eli tulossa on paljon tapahtumia.

Myös ajo- ja vetojaostolla, Sari Vasenkarilla ja Johanna Setälällä oli paljon suunnitelmia, joista kuulemme varmasti tuonnempana.

Näytillä oli myös yhdistyksen uusi esite, jota pääset katsomaan näistä linkeistä:

Suomeksi:  

https://drive.google.com/file/d/0B-RQO6ad6-TiMnhfYWpXQ1h1bEE/view?usp=sharing

Eestiksi:

https://drive.google.com/file/d/0B-RQO6ad6-TiTHRiSkxaai1PUjA/view?usp=sharing

Toimintakertomuksen voit lukea tästä linkistä:  

https://drive.google.com/file/d/0B-RQO6ad6-TiVHkySVNBaFZxLTQ/view?usp=sharing

Toimintasuunnitelman voit lukea tästä linkistä:  

https://drive.google.com/file/d/0B-RQO6ad6-TiTVBpTHIzX0xNNUk/view?usp=sharing

Yhdistyksen jäsenet ovat tänäkin vuonna äänestäneet ER-palkinnon saajaa. Ehdolla olivat Johanna Setälä, Viktoria Kaasik, Mirka Aho ja Sari Vasenkari. Voittajaksi on äänestetty Viktoria Kaasik, toiseksi Sari Vasenkari, kolmanneksi Johanna Setälä ja neljänneksi Mirka Aho. Voittaja saa pokaalin, yhdistyksen kalenterin 2016 ja kunniakirjan, muut saivat kunniakirjan. Onnittelut kaikille ja kiitos kun jaksatte vääntää rodun edestä päivästä toiseen!

Sitten saapui Effektri-öljyn maahantuoja esittelemään tuotettaan. Olemme jo pitkään pohtineet lisätä myyntiartikkeleita ja tämä öljy on nyt listalla. Ostimme sitä esittelijältä muutaman pullon ihan kokeeksi ja myyntiin jäi laitettavaksi vielä pari pulloa. Ne ilmestyvät nettisivuille jossain vaiheessa tietoineen. 

Lopuksi menimme moikkaamaan Mirkan ER-hevosia, joista tällä hetkellä kotona oli Heldi 6296 ER ja Eleonora 0032 ER. Ihania rotumääritelmän vahvasti täyttäviä tammoja. Mirkan tytär lähti ratsastamaan Heldillä, ja tamma käyttäytyi hyvin hienosti ja rauhallisesti, vaikka me pompimme pihalla ympäriinsä.

Kiitos kaikille mukana olleille, uusi hallitus jää järjestäytymään ja keräämään hetken voimia, ennen uutta koitosta, eli seuraavaa hallituskautta. Kiitämme luottamuksesta jo etukäteen!