Vuosikokous 2020

Terveisiä Eestin Raskaat Vetohevoset ry:n vuosikokouksesta!
Vuosikokous järjestettiin poikkeuksellisen tilanteen takia tänä vuonna Skypessä.
Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Tarja Halonen, Perniö

Hallituksen jäsenet:
Mervi Romberg, Raasepori
Sanna Tarkiainen, Joutseno
Annina Isomäki, Kemiö
Varajäsenet:
Elina Hämäläinen, Lappeenranta
Jaana Kaskinen, Säkylä

Terveisiä vuosikokouksesta!

 

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin tänä vuonna Malmåsan kylätalolla, jossa se on pidetty jo monta kertaa aikaisemminkin. Olemme tykästyneet tähän paikkaan sen edullisuuden ja helppouden vuoksi. Lisäksi Malmåsaan tullessa maisemat ovat aivan mahtavat. Suuria mäkiä, vanhoja puukujia ja kartanoita. Paikka sijaitsee Raaseporissa, keskellä maalaismaisemaa.

Kokous aloitettiin runsaalla ruokatarjoilulla, niin kuin aina. ER-ihmiset eivät ole parhaimmillaan nälkäisinä. Nyt menussa oli naudanlihastroganoffia perunamuusin kera, ihania saaristolaisleipiä lampaan savulihalla ja juustolla päälystettynä, sekä makoisa salaatti ja pikkelsi. Jälkiruuaksi kahvi, omenapiirakkaa, pullaa ja pikkuleipiä. Tarjoilun mahdollisti Tarja Halonen (lämmin ruoka), Mervi Romberg (leivät, leivän päälliset, salaatit, pikkelsit) ja Johanna Rekola (makeat herkut).

Vuosikokouksessa käytiin läpi vuoden 2019 tilinpäätös, vuosikertomus, jalostustoiminnan vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto. Toiminnantarkastaja oli taas jälleen kerran kirjoittanut lausuntoonsa, että yhdistyksen hallintoa ja taloutta on hoidettu hyvän hallintotavan, kirjanpitolain ja yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Tilinpäätös vahvistettiin ja vuoden 2019 hallitus ja muut vastuuvelvolliset saivat vastuuvapauden. Tämän jälkeen vahvistettiin toimintasuunnitelma vuodelle 2020 sekä talousarvio ja jäsenmaksun suuruus. Jäsenmaksu pysyy samana 28 € / vuosi.

Hallituksessa oli tällä kertaa vaihtovuorossa hallituksen kolme varsinaista jäsentä sekä varajäsenet, puheenjohtaja Tarja Halosen jatkaessa toiselle vuodelle (puheenjohtajan pesti on aina kaksi vuotta).

 

Hallituksen kokoonpano on siis seuraava:

Puheenjohtaja Tarja Halonen, Perniö

Hallituksen varsinaiset jäsenet: Sanna Tarkiainen, Joutseno, Mervi Romberg, Raasepori ja Nina Haxberg, Kuusjoki.

Äänestyksen perusteella varajäseniksi valittiin Elina Hämäläinen, Lappeenranta ja Jaana Kaskinen, Säkylä.

Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistuneille yhdistyksen jäsenille ja onnea uudelle hallitukselle!