Vuosikokous 2012

Maaliskuun räntäsateessa ja tuulessa kokoontui iloinen joukkio ER-ihmisiä Tammisaareen Prästkullan kylätalolle ,pitämään yhdistyksemme vuosikokousta ja kuuntelemaan mielenkiintoista luentoa Raskeveo-hevosen geeniperimästä. Mukana oli jäseniä myös eestistä, raskeveokasvattajat Sanna Turu ja Viktoria Kaasik, sekä kunniajäsen/tulkkimme Marja Hietakorpi. Krista Rooni ja Haldja Viinalass olivat saapuneet vieraiksemme ja kysymyksiä sekä keskustelua olisi riittänyt vaikka miten pitkälle. Aika loppui kesken-kuten aina.

Isäntinä toimivat Helena Ja Kim Molander. Kim oli loihtinut meille erinomaisen aterian ja kahvituksen.

Kiitos vielä isäntäväelle!!!   Oli mahdollisuus myös tutustua heidän ER- hevosiinsa.

Kantava ER-tamma Hermeliine seuralaisineen